INFORMATIE

De editie 2022 van trekker- en kraan behendigheid zal plaatsvinden in het laatste weekend van september. Dit is op zaterdag 24 en zondag 25 september 2022.

Wanneer u wilt deelnemen aan de editie 2022 van Kraan- en/of Trekkerbehendigheid kan dit. U kunt zich opgeven door een mail te sturen naar: trekkerbehendigheidchaam@live.nl.

 

Elk jaar zijn we weer op zoek naar vrijwilligers die ons tijdens het weekend een handje willen toesteken. Als u hierin interesse hebt, dan kunt u ons dat per e-mail laten weten. gg

Aftermovie

TREKKERBEHENDIGHEID

Zondag 25 september 2022 vindt alweer onze editie plaats van Trekkerbehendigheid. We proberen dit jaar weer rond 10.30 uur van start te gaan met het programma. Je kunt je vanaf 09.45/10.00 uur melden in de tent bij de consumptiebonnen verkoop waar tevens het deelnemersnummer uitgereikt wordt. Daarna kun je een kop koffie of thee nuttigen met wat lekkers erbij.

 

We doen er alles aan om jullie een mooie dag te bezorgen en hopen dat jullie een sportieve strijd met elkaar aangaan. Rond 17.00 uur hopen wij te kunnen starten met de jaarlijks terugkerende stoelendans. Hiervoor wordt een aparte prijs beschikbaar gesteld. Dit onderdeel is op vrijwillige basis maar wij hopen dat er velen bereid zijn om hieraan deel te nemen.

 

Na afloop van de wedstrijd is het de bedoeling dat het deelnemersnummer weer wordt ingeleverd wordt bij de consumptiebonnen verkoop waar dan een attentie voor deelname tegenover staat.

 

VROUWENKLASSE
De vrouwen nemen deel aan alle spellen. En hierna wordt berekend wie het als vrouw het best heeft gedaan.

KRAANBEHENDIGHEID

Zaterdag 24 september 2022 vindt onze vijfde editie plaats van Kraanbehendigheid en willen hier om 14.00 uur mee van start te gaan. De deelnemers hieraan worden dan ook verzocht om zich om 13.30 / 13.45 uur te melden in de tent bij de consumptiebonnen verkoop waar verdere informatie verleend wordt. Voor het programma begint zorgen wij voor thee en koffie met iets lekkers erbij. We proberen dit programma rond 19.00 uur te hebben afgerond, aansluitend aan deze dag vindt de afterparty plaats met medewerking van DJ DAANI, DJ JARNO EN DJ SJOERD!

 

Na afloop kunnen de deelnemers zich melden bij de consumptiebonnen verkoop in de tent waar een attentie voor deelname opgehaald kan worden.

KOSTEN

Voor degene die nog niet het inschrijfgeld betaald hebben maar dit wel via de bank willen overmaken, dit kan op rekeningnummer NL83RABO01502.66.693 t.n.v. Trekkerbehendigheid Chaam, met onderstaande omschrijving:

  kosten omschrijving
Deelname
Trekkerbehendigheid
€7,50 Deelname trekkerbehendigheid + naam
Deelname
Kraanbehendigheid
€7,50 Deelname kraanbehendigheid + naam

 

(Je kunt ook op de wedstrijddag zelf betalen maar onze voorkeur gaat uit naar een overschrijving via de bank.)

WEDSTRIJD REGLEMENT

Bekijk hieronder het wedstrijd reglement.